We nemen ons publiek graag mee in de wereld van Avontuurlijk Tuinieren. Dat doen we op verschillende manieren. Wij geven algemene presentaties over Avontuurlijk Tuinieren, een workshop en kunnen ook maatwerk verzorgen.

Onze lezingen en presentaties worden met grote interesse ontvangen. We houden van interactiviteit met de zaal. Ook vinden we het leuk om aan kleinere groepen in een workshopvorm aan de slag te gaan.

Locaties

Nienke geeft voornamelijk lezingen in Noord-Nederland. Katja richt zich op Randstad, Midden-Nederland en Brabant. Afhankelijk van de locatie in Nederland, vragen wij een reiskostenvergoeding.

Kosten

  • Presentatie Avontuurlijk Tuinieren 90 minuten € 250,-
  • Presentatie 20-30 minuten (geschikt voor evenementen) € 175,-
  • Workshop (kleine groep, actief aan de slag) Maak van je tuin een Avontuurlijke Tuin € 350,-

Wij nemen uiteraard onze boeken, checklists en een pinapparaat mee.

Maatwerk voor evenementen

Verder denken wij graag mee over een andere avontuurlijke invulling van uw (groene of duurzame) evenement. Enkele voorbeelden:

  • Voor de beurs TuinIdee 2020 ontwierpen wij een inspiratietuin, gaven we presentaties, hielden we een meet&greet en een winactie.
  • Voor het Dagblad van het Noorden gaven wij workshops tijdens hun jaarlijkse Lentefair.
  • Op het Mandala-festival gaven wij inspiratiesessies.
  • Op Gardenista 2019 hadden wij een gezellige tuinboekenkraam met meerdere titels van onze uitgeverij en hielden we een Avontuurlijke Tuintest.
  • Op Gardenista 2022 organiseren wij een inspiratiehub met workshops i.s.m. andere groene tuinexperts uit onze community

Wij kennen heel wat andere interessante groene experts in het land, waar wij regelmatig mee samenwerken. Zij vullen ons bijvoorbeeld aan in moestuinieren, tuinieren in potten, tuinieren met kinderen, eetbare tuin, voedselbos en wildtuinieren.

Promotie & win-win

Voor de promotie van je evenement kunnen wij tekst leveren voor je persbericht, foto’s en sociale media-teksten. Daarmee kun je via (lokale) media en op sociale media de aandacht vangen, zodat je ook meer bezoekers krijgt. Wij staan uiteraard open voor interviews.

Afhankelijk van het evenement maken wij ook reclame op Facebook, Instagram en eventueel Linkedin.

Geinteresseerd?

Wij horen graag van je! Mail ons op info @ avontuurlijktuinieren.nl

Een voorbeeld van ons persbericht in de lokale krant.