NU verkrijgbaar (in onze webshop en in alle andere boekhandels): het Tuinschrift Avontuurlijk Tuinieren! Met dit dagboek/garden journal kun je je tuin extra beleven in alle 12 maanden.

Je houdt bij hoe het weer is, welke vogels je ziet , wanneer de eerste krokussen bloeien, wat je oogst en welke recepten je probeert. Ook noteer je wat je hebt geplant, welke planten het goed of minder goed deden en waar je in de tuin het liefst was. Daarnaast is er ruimte voor het inpakken van droogbloemen, foto’s en ideeën. Zo ontstaat een mooi persoonlijk overzicht en aandenken aan dit unieke tuinjaar, wat weer een goeder voorbereiding is op het volgende. Ook vind je er avontuurlijke tuintips.

Het tuinschrift Avontuurlijk Tuinieren kost € 9,95, een mooi decembercadeau voor in de schoen of onder de boom!

Het Tuinschrift kost 9,95 en is een inspirerend cadeau voor alle tuiniers, van beginners tot doorgewinterde types. Het laat je namelijk je tuin een jaar lang beleven en dat is voor iedereen leuk, we gaan het ook zelf invullen natuurlijk! Het Tuinschrift past uiteraard bij ons boek, maar je kunt het ook heel goed los gebruiken. Vanaf 4 oktober bieden we het aan in onze webshop.

LANCEERMOMENTEN

Om te vieren dat ook deze uitgave er is, lanceren we het Tuinschrift in oktober op de volgende plekken:

5 oktober: op het erf van Katja, in de kraam tijdens het Stoofperenfeest. Om 11.30 uur en 15.30 uur geeft Katja een rondleiding aan mensen die het Tuinschrift aanschaffen, deelnemers krijgen een goodiebag mee. Hier lees je meer.

19 oktober: bij de gezelligste boekhandel van Nederland, Riemer & Walinga in Ermelo, houden we een inloopmiddag met avontuurlijke tuinadviezen en tuintips. Lees hier meer over wat je kunt verwachten en geef je op via de boekhandel.

26 oktober: in de Tuinen Mien Ruys in Dedemsvaart geven we een rondleiding ‘de avontuurlijke tuin in de herfst’ met workshop. Houd ons aparte bericht hierover in de gaten. Heb je sowieso interesse in deelname, mail ons dan.

Medio februari: op de beurs Tuinidee in Den Bosch.

Kerst/Relatiepakket

Je kunt het Tuinschrift nu in bulk bestellen voor je collega’s of relaties. Kijk hier voor info.

PERSBERICHT

Download hier het persbericht:

One Comment

  1. Pingback: Boek Avontuurlijk Tuinieren krijgt een zusje – levende tuinen #avontuurlijktuinieren

Comments are closed.