Nu verkrijgbaar: het boek ‘Maak je eigen jungle’. Avontuurlijk Tuinieren-auteur Katja Staring werkte samen met vogeltuindeskundige Anna Kemp en bioloog-illustrator Kim Veenman aan dit schitterende prenten- en weetjesboek met meer dan 50 tuindieren en schitterende fotografie. Een must voor iedereen die het leven in z’n tuin beter wil leren kennen, wil begrijpen én: een kans wil geven.

Een nieuw inspirerend boek over diervriendelijk tuinieren! Mieren, luizen, wormen, mollen, muggen … Samen met vogels, vlinders en bijen leven ze in jouw tuin. Ze zijn van elkaar afhankelijk, ze hebben elkaar nodig, ze bevechten elkaar. Of … eten elkaar. Wat doen al die dieren eigenlijk in jouw tuin? Wat hebben ze voor nut? En hoe help je ze?

Tuinsafari

Ga mee op ontdekkingstocht en zie hoe je van je tuin een geweldige, gastvrije plek maakt voor alle dieren samen.
‘Maak je eigen jungle is het vervolg op ‘Avontuurlijk tuinieren kan iedereen’, de bestseller van vorig jaar die op een inspirerende manier laat zien hoe je meer natuur en sfeer in je tuin haalt. Deel twee ‘Maak je eigen jungle’ gaat een stap verder en zoemt in op het dierenleven in je tuin.

In ‘Maak je eigen jungle’ nemen tuinavonturier Katja Staring en Anna Kemp van Natuurlijk BUITEN je mee op reis door je eigen tuin. Ze tonen je de mogelijkheden om meer dierenleven in je tuin te brengen: met nieuwe inzichten, inspirerende fotografie en talloze tuinsafari-tips en trucs. Zodat je straks als ware kenner op safari kunt zijn in je eigen natuurgebied, direct naast de deur.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Maak-je-eigen-jungle-700.jpg
Een nieuw boek in de serie Avontuurlijk Tuinieren.

 Maak je eigen jungle – meer dierenleven in je tuin

  • Voor iedereen die meer dierenleven in zijn tuin wil
  • Met beschrijvingen van meer dan 50 wilde tuindieren die behoren tot je geheime tuinbrigade
  • Praktisch inspiratieboek met nieuwe inzichten en mooie fotografie
  • Met talrijke tuintips en projecten
  • Sluit aan bij de cursus tuinreservaten IVN

Katja Staring, publicist, buitenmens en groene Instagrammer onder de naam @DailyGreenspiration. Katja is medeauteur van ‘Iedereen kan Avontuurlijk tuinieren’.

Anna Kemp is eigenaar van Natuurlijkbuiten, bureau voor Tuin- en landschapsinrichting met specialisatie in natuurtuinen en boerenerven of boerderijtuinen.

Kim Veenman is bioloog, natuurliefhebber en tekenaar. Als de bioloog die schrijft & illustreert vertelt ze over de wonderen van de natuur.

Auteurs: Katja Staring, Anna Kemp
Illustrator: Kim Veenman
Uitgever: KNNV Uitgeverij in samenwerking met IVN Natuureducatie
Uitvoering: full colour, 192 pagina’s, met veel foto’s en illustraties
Formaat: 17 x 21 cm
ISBN: 9789050117296
Prijs: € 24,95

Vanaf nu verkrijgbaar in de boekhandel, in onze webwinkel en via de uitgeverijshopOne Comment

  1. Pingback: Tuinvraag: hoe pak ik mijn grote project aan? - Avontuurlijk Tuinieren

Comments are closed.