Onze uitgeverij heeft een stand op hét tuinevenement van het jaar: Gardenista. Wij bemannen deze van woensdag t/m zondag 15 t/m 19 mei. Gardenista vindt plaats op het landgoed van Kasteel Ophemert bij Tiel. En we hebben een leuke aanbieding!

Gardenista

De Allée is een laan met allerlei kramen waar je gereedschap, tuinproducten, tuinkleding kunt vinden, en: boeken. Wij staan daar in de stand van KNNV Uitgeverij met ons eigen boek en een hele stapel andere titels die voor tuin- en natuurliefhebbers interessant zijn. WIJ STAAN AAN HET EIND! Standnummer 5ii. Kom langs om ons te spreken, een boek te kopen én een Bucketlist voor de Avontuurlijke Tuinier mee te nemen.

Wij verkopen ons eigen boek in de stand, maar ook boeken van onze collega’s over voedselbossen, eetbare tuin, moestuinieren, zaaien, balkontuinieren, wildplukken, de natuur als medicijn en natuurgidsen over o.a. planten. Ook hebben we een aanbieding:

In onze kraam op Gardenista vind je ons speciale Gardenista-pakket! Je krijgt ons boek t.w.v. 24,95 met een mooie tuindierengids naar keuze t.w.v. 9,95 én de Bucketlist voor Avontuurlijke Tuiniers in een luxe cadeautas voor slechts € 27,50. PIN ONLY (pinapparaat in de stand aanwezig).
Kies je de titel Vogels, Zoogdieren, Tuindieren of Vlinders & Libellen?

Meer info over Gardenista

Gardenista is een gloednieuw jaarlijks buitenevenement voor tuin- en groenliefhebbers. Van 15 tot en met 19 mei 2019 is het landgoed rond Kasteel Ophemert is een samensmelting van de groene wereld met amusement en gastronomie. Naast groenexperts, eten uit o.a. eigen moestuin, bloemschikkunst en entertainment kun je er inspiratie opdoen voor je tuin en advies inwinnen over een eigen tuinontwerp of tuinvraag.

One Comment

  1. Pingback: Activiteiten 2019 - Avontuurlijk Tuinieren

Comments are closed.