Onze uitgeverij heeft een stand op hét tuinevenement van het jaar: Gardenista. Wij bemannen deze van woensdag t/m zaterdag 15 t/m 18 mei. Gardenista vindt plaats op het landgoed van Kasteel Ophemert bij Tiel.

De Allée is een laan met allerlei kramen waar je gereedschap, tuinproducten, tuinkleding kunt vinden, en: boeken. Wij staan daar in de stand van KNNV Uitgeverij met ons eigen boek en een hele stapel andere titels die voor tuin- en natuurliefhebbers interessant zijn. Kom langs om ons te spreken, een boek te kopen en een Bucketlist voor de Avontuurlijke Tuinier mee te nemen.

Wij verkopen ons eigen boek in de stand, maar ook boeken van onze collega’s over voedselbossen, eetbare tuin, moestuinieren, zaaien, balkontuinieren, wildplukken, de natuur als medicijn en natuurgidsen over o.a. planten.

Gardenista is een gloednieuw jaarlijks buitenevenement voor tuin- en groenliefhebbers. Van 15 tot en met 19 mei 2019 is het landgoed rond Kasteel Ophemert is een samensmelting van de groene wereld met amusement en gastronomie. Naast groenexperts, eten uit o.a. eigen moestuin, bloemschikkunst en entertainment kun je er inspiratie opdoen voor je tuin en advies inwinnen over een eigen tuinontwerp of tuinvraag.

One Comment

  1. Pingback: Activiteiten 2019 - Avontuurlijk Tuinieren

Comments are closed.