Verwen je collega’s of klanten én hun tuin met dit vrolijke kerstpakket! Proef, pluk, ruik, voel en ervaar de kracht van de natuur in je eigen tuin of buurt in alle seizoenen. Zie wat er leeft en hoe alles met elkaar is verbonden.

Beleef je bloeiende omgeving in 2020 optimaal met het 12-maanden Tuinschrift Avontuurlijk Tuinieren, horend bij het gelijknamige boek. Voor meer bloemen, vlinders en bijen tover je met de bloembommen van Guerrilla Gardeners ook je straat in een fijne groene, zoemende en gonzende plek. En met het handige eco-potlood, buideltje voor thee uit eigen tuin of straat en de #nowaste linnentas is iedere ontvanger van dit pakket klaar voor een Flower Power 2020!

Inhoud:

Boek Avontuurlijk Tuinieren, Tuinschrift Avontuurlijk Tuinieren, potlood met stokrooszaad, set Maak Zelf Blije Bij Bommen, theebuidel voor thee uit eigen tuin en een handige linnen tas.

Bestel op tijd! Het Flower Power-kerstpakket is te bestellen voor de feestdagen tot uiterlijk 14 november 2019 via de webshop van Guerrilla Gardeners Nederland.

One Comment

  1. Pingback: Nieuwe LANCERING: het Tuinschrift - Avontuurlijk Tuinieren

Comments are closed.