Christel Jansen is kledingadviseur onder de naam @personalbrandingartist. Zij richt zich op duurzame ondernemers en bedrijven. Dat vonden we goed en passend klinken bij ons en onze boodschap. Wij wilden graag weten hoe we onszelf als duo kunnen kleden op een verantwoorde manier en we nodigden Chistel uit om ons te adviseren. Het werd een topdag.

Christel gaat uit van je eigen kleding. Ze kijkt naar welke kleuren en stijlen bij je karakter passen. Daar heeft ze een leuk speels systeem voor ontwikkeld. Verder kijkt ze naar je voorkeuren en je figuur.

Miskopen en twijfelgevallen

Door met haar vervolgens naar onze ‘miskopen’ en twijfelgevallen te kijken en naar de kleding die we juist graag dragen, kon Christel heel snel aangeven wat wel en niet voor ons werkt. Zo herontdekten we eigenlijk onze hele kledingkast. Ook konden we onderzoeken welke overeenkomsten we hebben om samen goed voor de dag te komen op afspraken, bijeenkomsten, presentaties en workshops. Daarnaast kon Christel ons verder adviseren over welke merken duurzaam zijn. In de toekomst kan ze voor ons shoppen als dat een keer nodig is voor Hele Belangrijke Momenten, waarvan wij hopen dat ze gaan komen.

Code Blauw

Maar voor nu: kunnen wij vooruit met onze garderobe en hoeven wij alleen naar elkaar te appen of we die dag voor ‘blauw’, ‘ groen’ of een heel andere kleurcombi gaan. Ikzelf heb mijn hele kleerkast ondersteboven gegooid en alles opnieuw gesorteerd en geschift. Klaar voor het nieuwe jaar en nieuwe avonturen!

Kijk op Linkedin voor meer info over Christels diensten.