Op zaterdag 26 oktober lanceren we in de Tuinen Mien Ruys het Tuinschrift. Dat doen we met een Avontuurlijke Herfsttuin Expeditie. Geef je gauw op, want vol = vol.

Het Tuinschrift Avontuurlijk Tuinieren is een dagboek voor alle tuinbezitters. Een enthousiasmerend cadeau voor in de schoen of onder de boom. Het is een vervolg op ‘Avontuurlijk tuinieren kan iedereen’, de tuinboekbestseller die dit jaar verscheen bij de KNNV Uitgeverij. Een bezielend boek over ontspannen natuurtuinieren. En ons Tuinschrift helpt je daarbij nog weer extra in de praktijk, doordat je het hele jaar je eigen tuinervaringen bijhoudt. Zo er ontstaat een betere band met je tuin en het keven erin, én krijg je een persoonlijk aandenken aan je tuin van dat seizoen. En volgend jaar begin je weer opnieuw. Voor € 9,95 is het Tuinschrift te koop in de boekhandel en in onze webshop.

Ga mee op avontuur zaterdag 26 oktober in de Tuinen Mien Ruys

Op zaterdag 26 oktober nemen we je mee op avontuur door de herfsttuin. Ga mee op ontdekkingstocht door de Tuinen Mien Ruys en zie hoe een late oktobertuin nog kan verrassen, bekoren en inspireren voor je eigen tuin. Dit is de periode waarin je juist nog heel goed planten kunt toevoegen, de grond is nog warm van de zomer. En in de winter kun je het beste heesters en bomen planten. Dus heb je plannen voor komend seizoen, dan kun je die nu al gestalte geven. Ook kun je van ons horen wat je dan nu in de grond zet voor jaarrond bloei. Avontuurlijk Tuinieren doe je het hele jaar door. Er is altijd wel wat te doen, of juist: te laten. En vooral de komende periode is uitermate geschikt voor het bedenken van nieuwe plannen en het opdoen van ideeën. Precies voor dat doel hebben we naast ons boek het Tuinschrift uitgebracht.

Programma Avontuurlijke Herfsttuin Expeditie zaterdag 26/10

  • 12.30 uur Inloop bij de entree van Tuinen Mien Ruys (eventueel is lunch apart te boeken)
  • 13.00 uur Ontvangst met koffie of thee
  • 13.15-15.30 uur Ontdekkingstocht en inspiratiesessie
  • Vanaf 15.30 uur Vrij rondzwerven door de Tuinen Mien Ruys

Kosten: € 19,95 (incl. entree Tuinen Mien Ruys, koffie/thee en het Tuinschrift in een goodiebag)

Er is speciaal gelegenheid om het boek Avontuurlijk Tuinieren (€ 24,95) en het Tuinschrift (€ 9,95) aan te schaffen bij onze stand. Een leuk cadeau voor in de schoen en onder de boom! Graag betalen met Pin.

Opgeven

Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers. Opgeven kan via: groepen@tuinenmienruys.nl

Tuinen Mien Ruys | Moerheimstraat 84 |7701CG Dedemsvaart| 0523 614 774| www.tuinenmienruys.nl