Op zaterdag 16 oktober waren we live op Instagram met leuke en interessante tuinvrouwen uit onze community. We namen volgers mee in onze tuinen en op onze balkons en lieten zien hoe wij onze najaarstuin aanpakken. Want er is nog plenty te beleven in dit vergeten tuinseizoen. Planten, verzamelen, nieuwe plannen maken: het kan juist nu!

Tuinavonturiers in Brabant

Katja (DailyGreenspiration/Tuinavonturiers/Verderland.nl) en Carlijn Krielaars (De Groene Buurvrouw) lieten je vanuit Den Bosch en Tilburg zien hoe zij het najaar ingaan. Katja bezoekt Carlijn op haar biodiverse balkon en Carlijn komt Katja bezoeken op haar tuin Verderland. Ook brengen ze nog een paar verrassingsbezoekje aan Karien van de Bossche pluktuin Fleurabeille.

Terugkijken naar Carlijns balkon

Terugkijken naar Pluktuin Fleurabeille met Karien

Terugkijken naar Katja op Verderland

Tuinavonturiers in het Noorden

Nienke (Magonolia Tuinontwerp/Tuinavonturiers) zit in Beetsterzwaag en onthulde leuke budgettips om je tuin nu vast aan te pakken voor het volgende groeiseizoen.

Terugkijken naar Nienke

Avontuurlijk koken uit de tuin

Ben je toe aan wat keukeninspiratie? Foodblogger en moestuinier Jessica Koomen (aka Miss Beanie) neemt je mee in  in haar achtertuin en keuken. Ze improviseert graag met de opbrengst uit haar moestuin, aangevuld met eetbare planten, kruiden en bloemen. In een live workshop verwerkt ze de oogst tot enkele seizoensgerechten en snacks en legt ze uit hoe je zonder recept toch iedere keer weer een ander avontuurlijk gerecht op tafel kunt toveren.

Geen lastige theorie maar praktische handvatten. Laat je inspireren om je avontuurlijke kookskills naar een hoger niveau te tillen!

Terugkijken naar Jessica.