Op zaterdag 16 oktober gaan we live op Instagram met leuke en interessante tuinvrouwen uit onze community. Kijk mee via @tuinavonturiers naar hoe wij onze najaarstuin aanpakken. Want er is nog plenty te beleven in dit vergeten tuinseizoen. Planten, verzamelen, nieuwe plannen maken: het kan juist nu!

Tuinavonturiers in Brabant

Katja (DailyGreenspiration/Tuinavonturiers/Verderland.nl) en Carlijn Krielaars (De Groene Buurvrouw) laten je vanuit Den Bosch en Tilburg zien hoe zij het najaar ingaan. Katja bezoekt Carlijn op haar biodiverse balkon en Carlijn komt Katja bezoeken op haar tuin Verderland. Ook brengen ze nog een paar verrassingsbezoekjes aan boeiende tuinvrouwen in de regio.

Tuinavonturiers in het Noorden

Nienke (Magonolia Tuinontwerp/Tuinavonturiers) zit in Beetsterzwaag en Marleen (Om De Tuin Leiden) resideert in Schagen, allebei in de noordelijke regio’s van ons land. Ze laten elkaar zien waar zij dit najaar mee bezig zijn. En ook Eline van Bloem en Oogst uit Drenthe komt nog in beeld.

Avontuurlijk koken uit de tuin

Ben je toe aan wat keukeninspiratie? Foodblogger en moestuinier Jessica Koomen (aka Miss Beanie) neemt je mee inĀ  in haar achtertuin en keuken. Ze improviseert graag met de opbrengst uit haar moestuin, aangevuld met eetbare planten, kruiden en bloemen. In een live workshop verwerkt ze de oogst tot enkele seizoensgerechten en snacks en legt ze uit hoe je zonder recept toch iedere keer weer een ander avontuurlijk gerecht op tafel kunt toveren.

Geen lastige theorie maar praktische handvatten. Stel live je vragen en laat je inspireren om je avontuurlijke kookskills naar een hoger niveau te tillen!

LIVE!

Volg ons op Instagram om te zien hoe laat we exact beginnen en wanneer we die dag allemaal live gaan.